Articole asemanătoare

3 Comentarii

  1. 1

    Bogdana Banu

    Bună ziua,
    Cred că ar mai fi fost bine să punctați în articol câteva vorbe și despre Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană. Ajuns la ediția cu nr. 30 în acest an, ediție aniversară, are ca invitat din străinătate (dacă putem spune așa) doar Teatrul Național “Mihai Eminescu” din Chișinău, în rest doar teatre din București. A devenit o rușine acest teatru și, din păcate, nu este lăsat nici să moară, dar nici să trăiască, ci doar să se chinuie.
    Vă mulțumesc.

    Răspunde
  2. 2

    Marian Mb

    Stimate domn Mircea Morariu,
    Când vreti sa platiti polițe unei persoane nu este moral sa o faceți lovind în muncă unui întreg colectiv al unui teatru.
    Pentru informarea dumneavoastră piesa ,,Prins în plasa” nu este una și aceiași cu ,,Bigamul”, chiar dacă are aceleași personaje!
    Se poate spune cel mult ca este o urmare a acesteia,dar este o piesă individuală și nu o parte a piesei ,Bigamul”!
    E usor sa aruncati cu piatra in munca colectivului de la Teatrul din Brașov și în conducerea Teatrului de acolo atâta timp cât nu cunoasteti evenimentele petrecute acolo decât dintr-o singura sursa,anume domnul fost manager Claudiu Goga!
    Cate spectacole ati vazut stimate domn după plecarea de la conducerea Teatrului din Brașov a domnului Claudiu Goga,sa puteti afirma ca acest teatru moare?
    Luați drept veridice informații aflate ,,din intamplare”, fără să analizați la fața locului cât sunt sau nu reale și asta numiți dumneavoastră ,,PROFESINALISM ÎN MESERIA DE CRONICAR”?
    Cat despre modul în care modul în care analizați modul în care a fost realizat spectacolul ,,Prins în plasa” cred ca a fost prea dificil sa il înțelegeți, întrucât a fost realizat ÎN LIMBA ROMÂNĂ ȘI NU ÎN LIMBA FRANCEZĂ (specialitatea dumneavoastră)!
    Tot pentru cultură dumneavoastră generală TEATRUL acesta din Brașov, pe care dumneavoastră și prietenii dumneavoastră il vad pe moarte ă participat anul acesta cu un spectacol la un Festival internațional de Teatru în Ucraina de unde s-a întors premiat!

    Răspunde
  3. 3

    Ioana

    Oare cum este posibil sa se schimbe numele pieselor unor autori consacrati, care stim sigur nu ar accepta asa ceva! Oare sub falsul crez ca nu ar prinde la public un anume titlu, nu se ascunde faptul ca nu se platesc drepturi de autor?

    Răspunde

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright 2020 © Site-ul este proprietatea Centrului Cultural Lumina | Politica de confidentialitate | Politica GDPR