Articole asemanătoare

3 Comentarii

 1. 1

  Dobrescu Ionica

  Foarte frumos, Monica Andronescu !
  Viața cu realitatea ei ne- a dat un reset .
  Sigur viața nu va mai fi la fel , ori vom ține telefoanele departe ori vom sta din nou indiferenți , cu ochii în ele pt.că ne vom obișnui așa . Depinde …. eu sper că totu-i bine când se va termina cu bine .

  Răspunde
 2. 2

  Donkeypapuas

  Mari spectacole mari: „Profu’ de religie”, piesa lgbt-istă de la Cluj, afișul la Psycho cu Maica Domnului pe el, altele și altele. Iar acum se trage linie și se face bilanțul.

  Răspunde
 3. 3

  Cosmin

  Singuratatea e parte din viata noastra, nu inteleg de ce e trecuta la parti negative :). Cu totii ar trebui sa experimentam treaba asta, iar ce se intampla acum in toata lumea e un test pentru noi, e un prilej de a deveni mai buni si mai puternici, un prilej de a ne cunoaste pe noi insine mai bine, mai adanc, asa cum poate multi nu au avut curajul sa o faca, ascunzandu-se dupa „nu am timp de mine, trebuie sa fac X chestie”.
  Ai fost un pic dramatica in prima parte a articolului, multa lume are aceasta mentalitate, din pacate, usor gresita. Perspectivele sunt si bune si rele, depinde de tine pe care vrei sa o vezi si cu ce experiente vrei sa ramai cand reintram in normal.

  Răspunde

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright 2020 © Site-ul este proprietatea Centrului Cultural Lumina | Politica de confidentialitate | Politica GDPR